Thema honden in de regenboogklas

Heel wat kinderen in onze groep zijn hondenliefhebbers en juist daarom gaat ons nieuwe thema over hondenWe hebben een hondenziekenhuis waar we onze honden verzorgen, onderzoeken en verplegen als echte dierenartsen. Als je op bezoek bent kom je eerst in de wachtkamer totdat er een verzorger vrij is om je hondje te helpen. Daarnaast ligt ons hondenhotel waar je hondje een kamertje kan krijgen om uit te rusten. De hondenuitlaters gaan ook dikwijls wandelen met hen.
Tijdens onze buitenles kwam Pip op bezoek, het hondje van Timo & Elias. Ze is heel enthousiast en speels net als ons eigenlijk, ze is dan ook nog maar een puppy. Nadat we uitgebreid kennis hadden gemaakt mochten we per twee met haar wandelen (of zij met ons 😉 ). In het park gingen we net als Pip speuren naar 10 opdrachten, als we ze allemaal gevonden en goed volbracht hadden kregen we toegang tot een lekkere schat. Ook Pip mocht meegenieten van een paar snoepjes.

Wil je weten wat we nog allemaal beleven in onze Regenboog? Kom dan gauw eens een kijkje nemen. Tot binnenkort ! Timo, Florian, Fiebe, Ella-June, Elias, Thias, Yousra, Shalom en Jenthe